en nl fr

Leden

Nog niet
geregistreerd?

Maak een
account aan
om toegang
te krijgen tot
het leden-
gedeelte.
schrijf
u in

OVERLEGPLATFORM
VOOR DE
DIERVOEDER-
KOLOM

OVOCOM is op zoek naar een nieuwe ADVISEUR VOEDSELVEILIGHEID

 

Als Adviseur voedselveiligheid sta je het team adviseurs bij dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en het beheer van kwaliteits- en voedselveiligheidssystemen in de diervoedersector. Raadpleeg hier de volledige vacature, of op onze Linkedin pagina.

 

BT-18: Leveringen af boerderij: nieuwe versie

 

Na een jaar van toepassing (en evaluatie) wordt een nieuwe versie van het document  "BT-18: Leveringen af-boerderij gepubliceerd", waarbij rekening is gehouden met de feedback uit de sector (FCA-bedrijven, primaire producenten, certificatie-instellingen en consulenten).


Maatregelen rond het Coronavirus

 

Het OVOCOM team werkte vanaf 02/06 terug in hun kantoren in Brussel.

 

We blijven attent aan de maatregelen van de regering en aan onze gezondheid: social distancing, hydroalcoholische gel en plexiglasschermen zijn allemaal voorzien.

 

Het team is in twee groepen gedeeld, waarvan elke halve-team op woensdag of donderdag blijft werken, bijgevuld met telewerk.

 

Wij blijven voor u beschikbaar

Het OVOCOM team blijft paraat voor al uw vragen en opmerkingen. U kan ons bereiken via mail: info ovocom be.

Onze kantoren zijn echter wel gesloten gedurende de periode van maatregelen tegen COVID-19. Voor dringende zaken kan u ons bereiken op het algemeen nummer +32 (0)2 514 01 86 die is doorgeschakeld naar een van onze medewerkers. Meer informatie leest u in onze nieuwsbrief.

 

*

 

Risicoanalyse tool pesticidenresidu's online

 

Hier kan u de link terugvinden naar de risico-evaluatie tool van het FAVV voor de dieren en de consumenten bij detectie van pesticidenresidu's in dierenvoeding: klik door naar de online tekst. Hier vindt u ook onze nieuwsbrief hierover terug.

 

 

 

Ovocom vzw

Gasthuisstraat 31

1000 Brussel

RPR Brussel

Tel. +32 (0) 2 514 01 86

Fax +32 (0) 2 514 05 29

BE 0474.646.635

Inschrijven

Privacy policy  I  Disclaimer  I  @ Ovocom 2020